Warning: preg_replace() [function.preg-replace]: Compilation failed: escape sequence is invalid in character class at offset 4 in /var/www/faxecarwash.dk/public_html/wp-content/plugins/booked/includes/general-functions.php on line 19
Nygade 3, 4640 Faxe, Tlf. 38 71 10 10

Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/faxecarwash.dk/public_html/wp-content/themes/carwash_v1.4/carwash/fw/core/core.reviews.php on line 210

VELKOMMEN TIL - MØD HOLDET BAG FAXE CAR WASH

Hos Faxe Car Wash bestræber vi os altid på at levere 110% til enhver kunde, og enhver bil. Hvis du ikke er tilfreds, er vi heller ikke tilfredse, og så vil vi gerne gøre det bedre. Uanset om du vil have poleret din audi, vasket din BMW eller en 4 personers jolle, er vi klar til at hjælpe dig.

Vi benytter produkter af allerhøjeste kvalitet, hvilket sikrer dig resultater. Hvis der bliver arbejdet med produkter af knap så god kvalitet, vil resultatet også blive herefter – det er noget af det vigtigste, når man skal fjerne skidt, olie og flyverrust. Produkterne skal være i orden, miljøvenligt og samtidig skåne lakken på din bil. Den slags bruger vi hos Faxe Car Wash.

Faxe Car Wash består pt. af Khalil og Fadi – 2 kammerater, begge med en forkærlighed for flotte, fede og rene biler. De syntes begge, at der manglede et sted i Faxe, hvor man kunne komme ned og få rengjort sin bil med hånden. Begge to syntes også, at en bil bliver enormt lækker at køre i, efter de har haft fingrene i den.

Fadi til venstre, og Khalil til højre

Faxe Car Wash i pressen

Faxe Car Wash har fanget interessen i pressen hos bl.a. Sjællandske Nyheder. Du kan læse artiklen ved at klikke på billedet nedenfor. Her kan du læse lidt om forudsætningerne for start af Faxe Car Wash.

Faxe Car Wash hos SN

Faxe Car Wash hos Faxe Netavis

Khalil er i gang med at polere en kundebil. Khalil er enormt kvalitetsbevidst, serviceminded og serverer dig hellere end gerne en kop kaffe.

Hele teamet hos Faxe Car Wash elsker biler. Kom ned og få vasket din bil, og en sludder om alt indenfor køretøjer.

En yderst flot Honda Civic er blevet vasket grundigt indvendigt samt udvendigt, og poleret. Din bil vil også komme til at skinne, når vi har haft den igennem en Guld behandling.

Det er vigtigt og behandle sin bil godt – den vil både se bedre ud og derved give dig større køreglæde. Grundig rens og rengøring bør være en del af vedligeholdningen.